Viime viikolla lähti oma auto uuteen kotiin ja loppuviikko ajeltiin meidän hienolla Peugeot 309 vm. 1989:lla. Kyllä kelpasi:-). Auto on väriltään vielä kauniin mattaharmaa, joten melkein luu ulkona piti veivata kun oli nin hieno. Onneksi tuli pakkaset ja lumi, niin pysyi ylpeys korin sisällä:-).

Jarmo lähti isänsä kanssa sunnuntaina lentäen Saksaan. Muchenissa Stephan toi auton, rahat vaihtoivat omistajaa ja auto lähti kohtia Suomea. Hurja reissu taisi olla, kun olivat sunnuntaina illalla Munchenissa ja tiistaina illalla auto oli ajettu jo kotiin. Ajaahan sillä ei saa kuin viikon, koska se lähtee verovapaana kanssamme Ranskaan. Pösöllä ajelu siis jatkuu, mutta onneksi on edes vähän silmänruokaa pihalla.

243013.jpgSiinä meidän uusi pirssi, Volvo XC90, D5 automaatti, vm. 2004, lasten iloksi kolmerivinen eli 7-paikkainen. Auto on hopeanvärinen, eikä valkoinen vaikka kuva muuta väittää.

Eilen tuli muuten talven ensimmäinen lumisade. Talvirenkaat vaihdettiin jo liki arktisissa olosuhteissa. Lapset tekivät pihalle neljä lumiukkoa, jota sulavat tuolla porkkananenineen.