En ole muuten tainnut mainita täällä blogissa kertaakaan, että meillä ei ole televisiota täällä Ranskassa. Tai onhan meillä siis telkkari mukana, mutta se toimii vain Media Centerin näyttönä. Lapsilla on elokuvia kovalevyllä, mutta telkkaria hekään ei siis katso. Meillä oli pienen hetken aikaa Skybox, mutta kun sieltä tuli katsottua ehkä kerran kahdessa viikossa, niin nyt ei ole sitäkään. Nyt ollaan oltu siis kohta vuosi ilman töllöä.

Aika hyvin on mennyt telkkariton elämä, oikeastaan sitä ei osaa enää edes kaivata. Välillä olisi ehkä kiva katsoa uutisia, mutta toisaalta nekin voi lukea netistä. Alussa oli iltaisin vähän outo olo, kun ei ollut mitään katsomista ja varsinkin CSItä kaipasin kovasti. mutta nyt tulee surfattua netissä tai luettua sen sijaan. Itseasiassa, olisi todella outoa, jos yhtäkkiä telkkarista tulisi ohjelmia ja mainoksia:-). Huiiii...

En tiedä, onko tämä töllöttömyys hyväksi vai huonoksi, mutta nyt on tullut todetuksi, että ilmankin selviää. Ranskan valtio ei sitä tosin usko, vaan postissa tuli televiolupamaksu, 116 euroa, joka pitää maksaa jos taloudessa on telkkari, näkyi siitä sitten kanavat tai ei.  Ei kai auta muuta kuin maksaa... ja muisti valtio meitä jollakin ihmeen asumisverollakin, vaatimattomasti 550 euroa. No,toisaalta Suomessa telkkarilupa on muistaakseni useita satoja euroja ja niitä verojakin on enemmän kuin tarpeeksi.