Saara ja Tiia haastoivat minut mukaan suureen vaatekyselyyn.:

''Tehtävänanto'':

Kerron mitä minulla on päälläni,kun saan tämän haasteen.Tämän jälkeen valitsen 5 ihmistä,jotka haastan tekemään saman.Heidän tulee,myös kirjoittaa nämä säännöt blogiinsa.Linkitän haastamani ihmiset,tämän kirjoituksen loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä kirjoituksesta.''

***

Olisipa kiva kirjoittaa pukeutuneensa johonkin yltiöhienoon ja trendikkääseen asuun, mutta täällä sitä istutaan farkkucapreissa ja monia eri ruskean ja vihreän sävyjä sisältävässä raidallisessa, v-aukkoisessa t-paidassa. Sukkia ei ole, niin kuin ei yleensäkään. Alusvaatteet taitavat olla tylsät valkoiset, vähän pitsiä mausteena.

Suurinpiirtein koko blogistan on haastettu, joten enpä laita haastetta eteenpäin.

***

Kävin just heittämässä Jarmon Angoulemeen. Hän menee ensin junalla Pariisiin, lentää siitä sitten Helsinkiin, keskiviikkona Pietariin ja lentää kotiin lauantaina. Väsyttää pelkkä ajatus huushollin yksin pyörittämisestä. Mutta eiköhän tämä tästä taas, kunhan pääsee rytmiin.Viime yönä nukuin himskatin huonosti, kun Teppo pelkäsi ukkosta ja vinkui oven takana. Klo 3.30 tajusin, että mulla oli kuivat pyykit vieläkin narulla, joten ei kuin kylpytakki niskaan ja rankkasateeseen pyykkejä pelastamaan. Sitten ei uni tullutkaan enää. Ei ihme, että on silmät ristissä tällä hetkellä.

Viikonloppu oli tosi kiva. Ensin oltiin perjantaina Nannalla ja Tedillä syömässä. Siellä oli mm. Meena ja Martin, Bob ja Diddley, Carol ja Dominique, Julie ja me. Ruoka oli hyvää, kuten aina ja seura loistavaa.. Istuttiin pitkälle yöhän ulkona kynttilöiden ja tähtien valossa. Lauantaina Otto oli Nannan kokkikoulussa ja Untuva kotona leikkimässä Clairen kanssa. Sunnuntaina Nanna ja Ted tulivat tänne pelaamaan tennistä, lounaalle ja katsomaan formuloita. Me mentiin sen jälkeen heille vielä uimaan ja jäätiin syömäänkin. Oli tosi kivaa, Jarmo tänä aamuna toisteli moneen otteeseen kuinka mukavaa oli ollut. Sellaista mukavaa, leppoisaa yhdessäoloa, naurua ja hyvää ruokaa. ja auringonpaistetta. Mitäs muuta sitä oikein kaipaakaan?

Nyt mä sanon taikasanan, pistän silmät kiinni ja toivon että kun avaan ne, on koti kiiltävän puhdas ja kaikki roina paikoillaan. Katsotaan, toimiiko:-)