Maanantai-iltana saimme vieraita Suomesta. Tai ei oikeastaan vieraita, vaan Jarmon serkun perhe vuokrasi yhden noista rivarinpätkistä kahdeksi kuukaudeksi ja asustelevat siellä ihan itsenäisesti. Mutta yhtäkaikki, ihanaa kun on seuraa ja Atte-vauva hurmasi meidät kaikki! Suloinen, ihana pieni pallero joka hymyilee koko naamallaan jatkuvasti.

Paljoa emme ole vielä ehtineet tekemään, kun maanantai ja tiistai meni heidän kotiutuessaan ja ilmat eivät suosineet ulkoilua. Mikko on kyllä urheasti kulkenut shortsit jalassa, vaikka Atte piti pukea eilen vielä villapukuun;-) Nyt kuitenkin aurinko suvaitsi näyttäytyä ja mittarissa on reilut parikymmentä astetta. Huomiseksi on luvattu vielä vähän enemmän.

Itse poden kipeää pikkuvarvasta, kun juoksua (tai mikä se on hevosilla?) poteva kiukkuinen tammani latasi kavionsa jalkani päälle. Kyllä on ollut madame tänään kärttyinen. Hirnuu, tönii ja uhittelee. PMS-oireita kai nuokin;-). Jarmo sanoi että millainen emäntä, sellainen hevonen. Raukka parka, leikkii hengellään...

Täältä lähetetään terveisiä kahdeksan hengen voimin kaikille tutuille!