Jos ette vielä päässeet kärryille, tuo oli se jalkapallon ole, ole, ole -renkutus nykymielentilaan sovitettuna.

Alennusmyynnit siis alkoivat viime keskiviikkona. Ranskassa koko alennusmyyntihässäkkä on jollakin tavalla valtion hallinnassa, ja jokainen kauppa aloittaa yhtäaikaa alensa. Viime keskiviikkona säntäsimme heti Bordeauxiin (meillä ohuet toppatakit päällä ja ulkona lämmintä +16 astetta ja aurinko paistoi, oli hikistä hommaa!), mutta emme ehtineet niin koluta varsinaisia alehyllyjä, kun piti ostella mattoja ym. tarpeellista kotiin. Lauantaina sen sijaan ajoimme Perigueuxiin, ja vaikka en varsineiseksi shoppailuholistiksi tunnustaudukaan, meinasi Suomitytöllä silmät pudota. Kaikki oli -50 tai -70%  lähtöhinnasta. Ei mitään supermerkkejä, mutta ihan laadukkaan tuntuisia ja kauniita lastenvaatteita. Ostin 2 paitaa ja farkut Otolle, Selinalle neuleen ja hameen ja toisesta kaupasta kummallekin kengät, Otolle ihan nahkaiset vaelluskengän tyyppiset ja typsylle mokkaiset saappaat. Hintaa tälle satsille oli vähän yli 50 euroa! Nyt ihan polttelee lähteä uudestaan! Itselle pitää hakea ainakin tennismaila ja -tossut, sillä aikeissa on alkaa pelata muutaman kerran viikossa tennistä. Tekosyitä on turha keksiä, sillä kentälle on n. 50 metriä matkaa. Jahka kesä tästä joutuu, täytyy toteuttaa toinen unelma ja alkaa pelata golfia Piégutin pikkukentällä.

Sitä ennen ajan kuitenkin Nontronin kautta ja käyn ilmoittautumassa Ranskan "puhukurssille". Kotirouvan pitää keksiä päiviensä täytteeksi jotain, kun heppahommakin on vielä vähän vaiheessa. Ehkä sitten vähän shoppailua jälkiruuaksi tälle päivälle?

Kävin muuten katsomassa ketä täällä sivuilla käy ja tulos oli juuri niin kuin oletin. Monen tutun bookmarkeissa näytämme olevan ja vierailun alla liki päivittäin. Osa on tehnyt salapoliisityötä ja löytänyt tänne ihan omin päin Toivottavasti nautitte meidän elämän seuraamisesta, meillä ainakin on kivaa täällä!