Lasten mummi lähetti kummallekin pienen lahjan ystävänpäiväksi. Oton kirje suklaalevyineen tuli ihan normaalisti postilaatikkoon, mutta Selinan postia ei näkynyt. Nyt tänään oli tullut lappu, että kirjeen saa noutaa postista. Raija oli laittanut kirjeen kirjattuna, koska siellä oli parit Suomeen jääneet korvakorut ja Nintendo DS peli korvakorurasian pohjaan teipattuna.

Postissa kävi ilmi, että tänne lähes  kuukauden matkattuaan joku oli repinyt kuoren auki ja varastanut pelin. Kuorta ei oltu yritetty saada siistiti auki eikä edes teipattu kiinni, vaan oli postitoimistossa ihan avonaisena vajaine sisältöineen.

Tämä on nyt ilmeisesti kolmas lähetys, mikä meiltä on varastettu täällä viimeisen puolen vuoden aikana. Eräs ebaysta huutamani pikkujuttu meni hukkaan, mutta onneksi myyjä palautti siitä maksamani rahat, vaikka ei oli tarvinnut. Samoin Satu sanoi lähettäneensä jotain, mikä ei koskaan tullut perille.

Laitoin reklaamation menemään, mutta tuskin se mitään auttaa. Ensimmäistä kertaa ottaa nää ranskalaiset pannuun ihan tosissaan.