626439.jpg

Paljon, paljon onnea maailman ihanimmalle kuusivuotiaalle tyttärelleni!

Kuusi vuotta sitten, klo 13.03 syliini laskettiin pieni nyytti. Esikoiseni syntyi keskosena ja kiidätettiin syntymänsä jälkeen vauvateholle, joten täysiaikaisen lapsen syntyminen oli minulle pieni ihme. Ikinä en unohda sitä katsetta, jonka pieni vastasyntynyt loi minuun. Ensin Untuvainen kurkisti minua vain toisella silmällään, sitten avasi kummatkin silmät ja katsoi. Katsoi niin, että se katse syöpyi jonnekin syvälle sieluuni ja yhdisti meidät ikuisiksi ajoiksi, ei pelkästään äidiksi ja lapseksi vaan joksikin paljon enemmäksi.

Nyt tuo vauva on jo kuusivuotias. Suloinen, tomera, itsepäinen, hupsu, iloa pursuava ja rakkautta täynnä oleva pieni tyttö. Tänään vei kouluun kavereille karkkeja ja kotona odottaa kakku koulupäivän päätyttyä. Lahjan Untuvainen saa valita viikonloppuna Pariisissa, jonne mennään viettämään mummin 60-vuotispäiviä, Tedin synttäreitä  sekä Untuvan synttäreitä.

Nyt tuntuu, että olemme saaneet enemmän kuin olemme ansainneet.

Tänään vietämme myös toista juhlapäivää. Täsmälleen 9 vuotta sitten menimme kihloihin ihanalla lomallamme Tongsai Bay -hotellissa Thaimaassa, Koh Samuilla. Täydellinen loma, minä, Jarmo ja vain muutamaa viikkoa aiemmin tulostaan ilmoitellut Otto ihan pienen pienenä salamatkustajana vatsanahan alla.