1220599.jpg

Ei ole oikein jaksanut blogittaminen innostaa, mutta muutamille kyselijöille tiedoksi, että täällä ollaan ihan hengissä! Tosin sateiden keskellä ja tulvivaa jokea ihmetellen, mutta hyvissä voimissa yhtä kaikki.

Joulusta, uudesta vuodesta ja muista olisi kirjoitettavaa vaikka kuinka, mutta yritän saada runosuonen sykkimään viikonloppuna. Nyt oli pakko vain kirjoittaa jotain, jotta pääsen taas ruotuun. Mitä harvemmin kirjoittaa, sitä vaikeampi on päästä alkuun, niin se on ainakin minulla.

Nyt vielä kupillinen cappuccinoa ja sitten Untuva balettiin ja Otto tennikseen. Ylpeänä äitinä täytyy hehkuttaa sen verran, että Ottoa pyydettin ylimääräisiin tennisharjoituksiin n. 13 vuotiaitten ryhmään, vaikka poitsuli on vasta 9 v! Nyt on siis kahdet harkat viikossa ja sitten yksi kuntoharkka, johon me emme mene matkan vuoksi. Kaikki urheilu on Nontronissa, n. 22 km päässä meiltä, joten ihan joka ilta en jaksa sinne ajaa.

Tenniksen ja tanssin jälkeen sitten koukataan Martin ja lapset mukaan ja huristellaan Angoulemeen ja siellä paikkaan nimeltä Nautilis. Luvassa on vesileikkejä koko rahan edestä:-)

Bonne journée à tous!