Paljonkohan seuraava puhelinlasku mahtaa olla? Tähän asti me olemme ajatelleet että juu, Ranskaan ollaan lähdössä sitten joskus, mutta juuri mitään ei olla tehty. Oikein tyypillistä meidänperheen touhua, mitäs sitä nyt turhan aikaisin aloittaa kun viime tingassakin ehtii. Nyt kuitenkin havahduimme siihen, että taitaapa olla hurjat kuusi viikkoa lähtöön, joten töpinäksi pitäisi pistää. Tämän päivän olenkin sitten viettänyt tilaten rokotustodistuksia, jutellen verotoimistoon, vaatehuonetta siivoten ja asioita paperille laittaen. Onneksi Jarmo on meillä se organisaattori, joka rakastaa taulukoita ja budjetteja. Meillä on oikein hieno kaavio tekemättömistä asioista. Ongelma on se, että sen pitäisi pikkuhiljaa myös täyttyä "tehty" merkinnöillä.

Matkaan lähdetään Suomesta joko 27. tai 28.12. Uusi vuosi ollaan jo Ranskassa. Suomen sukulaiset ja ystävät saa tyytyä tänä vuonna vähän tylsiin joululahjoihin, sillä nyt taitaa postimyynti jyrätä. Meikäläinen ei aio mennä yhteenkään ostoshelvettiin ennen joulua, sillä tässä kodin tyhjentämisessäkin on oma hommansa. Nyt itseasiassa kun tätä kirjoitan, niin alkaa mahassa vähän kipristellä. Perskutarallaa, kuusi viikkoa on tosi vähän aikaa. Huiiii!

Rakkaat blogini lukijat (jos sellaisia edes on:-))), jos tulee mieleen jotain muuttoon liittyviä vinkkejä pelastamaan jo muutenkin horjuvaa mielenterveyttä, antakaa palaa!