Talon löytäminen on ollut yhtä tuskaa. Ensin oli Bobin ja Diddleyn talo, mutta menivät myymään sen. Me oltiin sovittu suullisesti sen vuokraamisesta sen jälkeen kun he olivat keskenään miettineet myyvätkö vai vuokraavatko. Kaikki oli sopimuksen allekirjoittamista vaille valmista, kun he ilmoittavat että myyvät sen sittenkin. Ai kun suomalaisen tukka nousi pystyyn. Jos on aikaa miettiä, luulisi että aikuiset ihmiset osaavat tehdä jonkin päätöksen jonka mukaan elää. Meillä kun on kaksi lasta, niin ei viitsisi muuttaa pariksi kuukaudeksi jonnekin Ranskan huitsinnevadaan vain huomatakseen että talo menee alta ja taas on uuden kodin etsiminen ja mahdollisesti koulujen vaihto.

         
Seuraavaksi oli vuorossa Cussacissa sijaitseva talo. Ihan kiva, mutta taktisista syistä oli keittiö jätetty kuvaamatta. Nanna (miehen sisko, joka asuu alueella miehensä kanssa lomapaikkaa (www.lemoulindegrolhier.com pitäen) kävi katsomassa taloa ja surkea köökki oli. Ei tullut kauppoja.

243032.jpg
243033.jpg
Tässä kuvat Cussacin talosta.

****************
Nyt meillä on yksi talo taas näköpiirissä. Ongelma on vain, että se ei ole vielä valmis. Ongelma on myös se, että keittiö ja olkkari tulee yläkertaan, jossa ei ole parveketta tms. Kun tulee kuitenkin usein syötyä ulkona, pitää kaikki ruuat raahata yläkerrasta takapihan kautta ulos... Alakerrassa on neljä isoa makkaria ja iso kylpyhuone, jonne tulee amme! Hyvää tässä talossa olisi iso piha, juuri tuo amme, sekä se että talo on juuri rempattu ja kaikki keittiöt, huonekalut ym. on uusia. Ja siellä on myös 1 MB laajakaista Jarmon duunia varten.  Toivottavasti tästä tulee jotain. Uima-altaan rakentavat vasta keväällä 2008, joten siitä ei ole meille iloa. Mutta Nannan ja Tedin allas on onneksi vain 2 km päässä!

243016.jpg

243017.jpg

243018.jpg