Saaran kanssa taidettiin olla vähän samoilla fiiliksillä tänä aamuna!

Heräsin kuuden pintaan, kuten joka aamu. Kuppi cappuccinoa, suosikkisivut netistä (joka ei tosin heti toiminut, syy löytyi lasten irroittamasta johdosta) ja hetkeksi takaisin Jarmon kainaloon. Sitten alakertaan, kengät jalkaan ja leipää hakemaan. Ilma oli kirpsakka, mutta aurinko lupasi päiväksi kovasti lämmintä. Oli jotenkin niin reipas olo, että teki mieli kävellä pidemmästikin, mutta olin vähän huonosti pukeutunut siihen hommaan. Magnoliapuun nuput ovat viittä vailla aukeamistaan, kirsikkapuut kukkivat ja pieniä kukkia oli ilmestynyt kivimuurin koloihin. Suupielet oli korvia kohti, niin kuplivan iloinen olo mulla oli.

Leipäkaupasta patonki kainaloon ja suoraan uunista voisarvia mukaan. Muiden asiakkaiden kanssa vaihdettiin huomenet ja kommentit säästä. Sitten kotiin lämmin voisarvipussi villatakin alla tuoksuen:-) Vielä toinen muki cappuccinoa ja aahhh...

Kohta lähden viemään Untuvaa tanssimaan ja Ottoa tennikseen. Sitten lahjanostoa kaverisynttäreille, perheen kanssa lounaalle Piegutiin, ulkoilua ja illalla Frankin ja Rosen luo syömään.

Yhtä mukavaa päivää kaikille!